Ceny i Rezerwacja

Oferty Specjalne      Oferta weekendowa

Oferty Specjalne

PRZEBOJOWA OSTATKOWA NOC

PRZEBOJOWA OSTATKOWA NOC


rozwiń szczegóły » « zwiń

Cena od:
180 zł

„PULSAR”: KRZYSZTOF SZPOT, ADAM WROŃSKI

                                            
MUZYCZNA PODRÓŻ DO ŚWIATA TAŃCA,
MUZYKA, TANIEC, RADOŚĆ, ŚPIEW
GORĄCE RYTMY - ALL INCLUSIVE,

NA DOBRY POCZĄTEK
Roladka z halibuta i łososia na puree z batatów, sos szafranowy


  DANIE GŁÓWNE
Policzki wieprzowe podane na kremowym sosie Dijonnaise
z pieczonym ziemniakiem i palonym brokułem


  BUFET ZIMNY
Ser kozi w migdałach na francuskich korpusach
Vol-au-venty z pastą jajeczno-truflową dekorowane rukolą i roszponką
Omlet francuski ze szparagami
Żabie udka na dwojako, Rosti z jajkiem i bekonem
Deska serów francuskich
Tarta z fenkułem, kurkami i pomidorami
Pasztet francuski z pistacjami
Roladka z pieczonego bakłażana z serkiem ricotta,
glazurowaną gruszką i rukolą
Foie gras na grzankach z grillowanymi szparagami
Śledzik po francusku, śledzik z pieczarkami z nutą trufli
Sałatka nicejska
Sałatka z karczochami, prażoną salsefią i suszonymi pomidorami
Sałatka z grillowanym rostbefem, awokado i mango
Wachlarz marynat i pikli, Konfitura z czerwonej cebuli
Tapenada, Wybór sosów
Pieczywo francuskie, masło


  BUFET CIEPŁY
Zupa serowo-cebulowa
Zupa z dyni i kasztanów po francusku
Kaczka konfitowana w pomarańczach
Kotleciki wieprzowe po parysku w cieście porowym
Wołowina po burgundzku
Łosoś zapiekany w cieście francuskim ze szpinakiem
Makaron z owocami morza,
 karczochami i pomidorami w sosie winnym
Ziemniaczki w ziołach prowansalskich
Szpecle alzackie z warzywami
Duet szparagów w sosie serowym
Surówka z kapusty czerwonej, z szalotką i winogronem
Surówka z pora


  DESERY
Crepes Suzette, creme brulee
 Bavarois z korzennym sosem z owoców leśnych
Wybór tart i ciast, ciasteczka francuskie
Wybór owoców filetowanych, winogrona
DESERY, NAPOJE: OPEN BAR
Kawa, herbata, woda niegazowana
Nektary: jabłkowy, pomarańczowy

            : Wino białe i czerwone, wódka biała, whysky (bufet)


CENA: 180 zł/osobę

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!!!
Royal Baltic, 76-270 Ustka, ul. Wczasowa 26,
Tel. +48 59 81 477 35 lub +48 59 81 552 87
recepcja@royal-baltic.pl, www.royal-baltic.pl

 

Zrób Prezent
newsletter

BĄDŹ NA BIEŻĄCO Z NASZĄ OFERTĄ!

Zapisz się do Newslettera i zrealizuj masaż częściowy przy rezerwacji pobytu na Naszej stronie *

Dodaj
* dotyczy tylko osób zapisujących się po raz pierwszy
Klikając "Zapisz się" zgadzasz się z następującą treścią: "Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną na podany przeze mnie adres e-mail, zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 1204, z późn. zm.)"
X
Telefon
recepcja
Rezerwuj
Rezerwuj
Dojazd
Dojazd
menu
menu
menu
menu